Επιθυμία και στόχος όλων είναι ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Για το λόγο αυτό, πολλοί ασθενείς επισκέπτονται καθημερινά τον οδοντίατρο, δαπανώντας χρόνο και οικονομίες, σε μια ή περισσότερες προσπάθειες αποκατάστασης των δοντιών τους.

Στο τέλος όμως αυτών των προσπαθειών, ένα μεγάλο κομμάτι ασθενών προβληματίζεται με το αποτέλεσμα, διαπιστώνοντας ότι οι οδοντιατρικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν δεν ανταποκρίνονται αισθητικά (χρώμα, σχήμα) στο χαμόγελό τους και λειτουργικά (μάσηση) στο στόμα τους.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω αναφορά και σε όλους τους φίλους, που ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν γεννηθεί με το χαμόγελο που τους ταιριάζει, διστάζουν για χρόνια να ζητήσουν τη γνώμη ενός ειδικού, φοβούμενοι ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που ονειρεύονται.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των συνολικών οδοντικών αποκαταστάσεων, και έχοντας αποκαταστήσει πλήρως εντυπωσιακό αριθμό οδοντικών φραγμών από την αρχή μέχρι το τέλος (full mouth restorations),είμαι στην θέση να μπορώ να αναγνωρίζω υπεύθυνα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη πιθανές ελλείψεις σε προηγούμενες θεραπείες, να τις εξηγώ αναλυτικά στους ασθενείς μου και να προσφέρω λύσεις ακόμη και σε αυτά που θεωρούνται πολύπλοκα η δισεπίλυτα προβλήματα.

Πάνω από όλα όμως δίνω μια ρεαλιστική προσέγγιση και πρόγνωση της θεραπείας η οποία θα κάνει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά να νοιώσει πως η εργασία που τοποθετήθηκε στο στόμα του είναι προσαρμοσμένη στον ίδιο και στις ανάγκες του.

Θα γνωρίζει επίσης τη μεγίστη διάρκεια ζωής της αποκατάστασης και πότε θα πρέπει να την αντικαταστήσει για να προστατεύσει τα δόντια του, αλλά θα εκπαιδεύεται και στον τρόπο συντήρησης αυτής της εργασίας.

Σύμμαχος μου στον αγώνα για το πιο λαμπερό χαμόγελο, είναι η ομάδα μας στο dental 77, έτοιμη να καλύψει κάθε τομέα της οδοντιατρικής ,αλλά επίσης και η επιτυχημένη, μακροχρόνια, συνεργασία μου με διακεκριμένους συναδέλφους, εξειδικευμένους στις ΗΠΑ, στους τομείς της γναθοπροσωπικής χειρουργικής, περιοδοντολογίας και ενδοδοντίας, οι οποίοι καλύπτουν υπεύθυνα ακόμη και το πιο πολύπλοκο οδοντιατρικό περιστατικό στον τομέα τους.

Στόχος, υπόσχεση και δέσμευση μου, είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας αλλά πρωτίστως της αισθητικής του στόματος, ώστε όλοι να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό με το αποτέλεσμα των εργασιών μας.

Με εκτίμηση,

Αμαλία Μπαλλά

Χειρουργός οδοντίατρος – Προσθετολόγος, DDS, AEED

Περισσότερα...

https://amaliaballa.gr/wp-content/uploads/2022/05/MPALLA1884-1-1024x998.jpg

Αμαλία Μπαλλά

Περισσότερα...