Για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο!

Επιθυμία και στόχος όλων είναι ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Για το λόγο αυτό, πολλοί ασθενείς επισκέπτονται καθημερινά τον οδοντίατρο, δαπανώντας χρόνο και οικονομίες, σε μια ή περισσότερες προσπάθειες αποκατάστασης των δοντιών τους. Στο τέλος όμως αυτών των προσπαθειών, ένα μεγάλο κομμάτι ασθενών προβληματίζεται με το αποτέλεσμα, διαπιστώνοντας ότι οι οδοντιατρικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν δεν ανταποκρίνονται αισθητικά (χρώμα, σχήμα) στο χαμόγελό τους και λειτουργικά (μάσηση) στο στόμα τους.
Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω αναφορά και σε όλους τους φίλους, που ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν γεννηθεί με το χαμόγελο που τους ταιριάζει, διστάζουν για χρόνια να ζητήσουν τη γνώμη ενός ειδικού, φοβούμενοι ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που ονειρεύονται.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των συνολικών οδοντικών αποκαταστάσεων, και έχοντας αποκαταστήσει πλήρως εντυπωσιακό αριθμό οδοντικών φραγμών από την αρχή μέχρι το τέλος (full mouth restorations), είμαι στην θέση να μπορώ να αναγνωρίζω υπεύθυνα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη πιθανές ελλείψεις σε προηγούμενες θεραπείες, να τις εξηγώ αναλυτικά στους ασθενείς μου και να προσφέρω λύσεις ακόμη και σε αυτά που θεωρούνται πολύπλοκα η δισεπίλυτα προβλήματα.

Πάνω από όλα όμως δίνω μια ρεαλιστική προσέγγιση και πρόγνωση της θεραπείας η οποία θα κάνει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά να νοιώσει πως η εργασία που τοποθετήθηκε στο στόμα του είναι προσαρμοσμένη στον ίδιο και στις ανάγκες του.
Θα γνωρίζει επίσης τη μεγίστη διάρκεια ζωής της αποκατάστασης και πότε θα πρέπει να την αντικαταστήσει για να προστατεύσει τα δόντια του, αλλά θα εκπαιδεύεται και στον τρόπο συντήρησης αυτής της εργασίας.

Σύμμαχος μου στον αγώνα για το πιο λαμπερό χαμόγελο, είναι η ομάδα μας στο dental 77, έτοιμη να καλύψει κάθε τομέα της οδοντιατρικής θεραπείας. Κάθε γιατρός στην κλινική μας ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο στο οποίο εξειδικεύτηκε εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα ακόμη και για τα πιο πολύπλοκα οδοντιατρικά περιστατικά.

Με εκτίμηση,

Δρ. Αμαλία Μπαλλά

Χειρουργός οδοντίατρος – Προσθετολόγος, DDS, AEED

Τηλέφωνο | 2107219322
© Copyright 2022 | Αμαλία Μπαλλά | All Rights Reserved