Για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο!
Η γκρίζα γραμμή εξαφανίζεται και η θήκη ‘χάνεται’ μέσα στο χαμόγελο, χάρις στην χρωματική, σχηματική, και μορφολογική ταύτισή της με τα διπλανά δόντια.

Έτσι, οι ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίου αποτελούν πλέον υλικό επιλογής για τα πρόσθια δόντια.

Ολοκεραμικές στεφάνες

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρήσατε στο χαμόγελο κάποιου φίλου ή ακόμα και στο δικό σας, αν έχετε στεφάνες στο στόμα σας, μια αντιαισθητική μαύρη γραμμή στον αυχένα κάποιου δοντιού.

Πολλές φορές επίσης διατυπώνονται παράπονα για μια “ψεύτικη” εικόνα δοντιού, που χρωματικά διαφέρει από τα υπόλοιπα, και η υφή του ξεχωρίζει από τα διπλανά.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της εσφαλμένης τοποθέτησης μιας μεταλλοκεραμικής στεφάνης σε κάποιο δόντι της “αισθητικής ζώνης” του στόματος.

Τα προβλήματα αυτά έχουν έρθει να τα λύσουν οι ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ στεφάνες, οι οποίες, αντικαθιστώντας τις παλιές μεταλλοκεραμικές, εξασφαλίζουν άμεσα και ένα ομοιόμορφο χαμόγελο.

Το εσωτερικό αυτών των στεφανών είναι ένας λευκός πυρήνας, συνήθως ζιρκονίας, και το εξωτερικό είναι μια πορσελάνη υψηλής ποιότητας.

Η γκρίζα γραμμή εξαφανίζεται και η θήκη ‘χάνεται’ μέσα στο χαμόγελο, χάρις στην χρωματική, σχηματική και μορφολογική ταύτισή της με τα διπλανά δόντια. Έτσι, οι ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίου αποτελούν πλέον υλικό επιλογής για τα πρόσθια δόντια.

Μοναδικό μειονέκτημά τους ήταν σύμφωνα με πολλές έρευνες, η μειωμένη τους αντοχή στις δυνάμεις της μάσησης σε σχέση με τις μεταλλοκεραμικές θήκες για τα οπίσθια δόντια.

Το μειονέκτημα αυτό όμως άρθηκε.

Η μειωμένη αντοχή των ολοκεραμικών ανήκει πλέον στο παρελθόν, χάρη στις μονολιθικές στεφάνες Emax και των ενισχυμένων στεφανών ζιρκονίου.

Πρόκειται για στεφάνες υψηλής αισθητικής, η αντοχή των οποίων ξεπερνά κατά πολύ την αντοχή των μεταλλοκεραμικών.

Έτσι με τη σωστή παρασκευή και συγκόλληση των εργασιών αυτών από εξειδικευμένους προσθετολόγους, οι στεφάνες Emax χρησιμοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια για την κάλυψη τόσο των προσθίων όσο και των οπισθίων δοντιών.
Τηλέφωνο | 2107219322
© Copyright 2022 | Αμαλία Μπαλλά | All Rights Reserved