Ολοκεραμικές στεφάνες

Η γκρίζα γραμμή εξαφανίζεται και η θήκη 'χάνεται' μέσα στο χαμόγελο, χάρις στην χρωματική, σχηματική, και μορφολογική ταύτισή της με τα διπλανά δόντια. Έτσι, οι ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίου αποτελούν πλέον υλικό επιλογής για τα πρόσθια δόντια.

Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Τα λευκά σφραγίσματα συγκολλώνται με ασφάλεια μετά την αφαίρεση ελάχιστης οδοντικής ουσίας από το δόντι στο οποίο τοποθετούνται

Ένθετα επένθετα

Το επένθετο "κλειδώνει" με το δόντι, σαν δυο κομμάτια ενός παζλ, και αντέχει στο χρόνο και στις δυνάμεις της μάσησης σχεδόν όσο και μια θήκη ολικής κάλυψης.

Όψεις σύνθετης ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια μέθοδος κατά την οποίαν εφαρμόζεται ένα εύπλαστο υλικό, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούμε για τις απλές εμφράξεις

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν αυτή τη στιγμή, το νούμερο ένα υλικό αποκατάστασης, από αισθητικής πλευράς, που έχει ο εξειδικευμένος οδοντίατρος στα χέρια του.

Εμφυτεύματα δοντιών

Τα εμφυτεύματα μπορούν να δώσουν λύσεις που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε την απώλεια των δοντιών μας και να γελάμε και να λειτουργούμε με αυτοπεποίθηση!

Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση δοντιών αποτελεί την πιο συντηρητική αισθητική παρέμβαση στο χρώμα των δοντιών, καθώς μπορούμε ν' αλλάξουμε το χρώμα των δοντιών χωρίς καμία παρέμβαση στη δομή των δοντιών.

Ολική αποκατάσταση στόματος

Η προσθετική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής, ο όποιος αντικαθιστώντας τα ελλείποντα δόντια με διάφορες ακίνητες ή κινητές αποκαταστάσεις επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του στόματος, και την υγιή και ευχάριστη αισθητικά εμφάνιση του ασθενή.