Όλες οι υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε από κοινού το κατάλληλο σχέδιο για τις προσωπικές σας δυνατότητες.

Όψεις σύνθετης ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια μέθοδος κατά την οποίαν εφαρμόζεται ένα εύπλαστο υλικό, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούμε για τις απλές εμφράξεις

Ολοκεραμικές στεφάνες

Η γκρίζα γραμμή εξαφανίζεται και η θήκη 'χάνεται' μέσα στο χαμόγελο, χάρις στην χρωματική, σχηματική, και μορφολογική ταύτισή της με τα διπλανά δόντια. Έτσι, οι ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίου αποτελούν πλέον υλικό επιλογής για τα πρόσθια δόντια.

Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Τα λευκά σφραγίσματα συγκολλώνται με ασφάλεια μετά την αφαίρεση ελάχιστης οδοντικής ουσίας από το δόντι στο οποίο τοποθετούνται

Ένθετα επένθετα

Το επένθετο "κλειδώνει" με το δόντι, σαν δυο κομμάτια ενός παζλ, και αντέχει στο χρόνο και στις δυνάμεις της μάσησης σχεδόν όσο και μια θήκη ολικής κάλυψης.

Νάρθηκες

Θα εκπλαγείτε αν σας πούμε ότι το 50% με 90% των υγιών ενηλίκων επιδίδονται σε ένα συνεχές τρίξιμο και σφίξιμο των δοντιών τους κατά την διάρκεια του ύπνου σε κάποια στιγμή της ζωής τους και σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς για συνεχόμενα και παρατεταμένα χρονικά διαστήματα σε περιόδους έντονου στρες και ψυχολογικής πίεσης.

Παιδοδοντία

Ακόμα και αν όμως ένα παιδί ή έφηβος εμφανίζει προβλήματα στα δόντια όπως εκτεταμένες τερηδόνες ή προβλήματα στα ούλα, τότε αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται κατάλληλα ακόμα και αν πρόκειται για δόντια που θα αλλάξει, καθώς προβλήματα σε παιδικά δόντια μπορούν να οδηγήσουν σε πόνο, αποστήματα , προβλήματα γενικής υγείας ακόμα και προβλήματα στα μόνιμα δόντια.

Καθαρισμός – Περιοδοντολογία

Τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την υγεία των ούλων και των περιοδοντικών ιστών, δηλαδή των ιστών που συγκρατούν τα δόντια στις γνάθους. Στις νόσους του περιοδοντίου περιλαμβάνονται η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα.

Ενδοδοντία -Απονεύρωση

Η απονεύρωση είναι η διαδικασία με την οποία αφαιρείται ο φλεγμαίνων πολφός από το εσωτερικό του δοντιού και η επεξεργασία του ώστε να απομακρυνθούν όλα τα μικρόβια από το εσωτερικό των ριζών.

Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση δοντιών αποτελεί την πιο συντηρητική αισθητική παρέμβαση στο χρώμα των δοντιών, καθώς μπορούμε ν' αλλάξουμε το χρώμα των δοντιών χωρίς καμία παρέμβαση στη δομή των δοντιών.

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν αυτή τη στιγμή, το νούμερο ένα υλικό αποκατάστασης, από αισθητικής πλευράς, που έχει ο εξειδικευμένος οδοντίατρος στα χέρια του.

Ολική αποκατάσταση στόματος

Η προσθετική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής, ο όποιος αντικαθιστώντας τα ελλείποντα δόντια με διάφορες ακίνητες ή κινητές αποκαταστάσεις επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του στόματος, και την υγιή και ευχάριστη αισθητικά εμφάνιση του ασθενή.

Εμφυτεύματα δοντιών

Τα εμφυτεύματα μπορούν να δώσουν λύσεις που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε την απώλεια των δοντιών μας και να γελάμε και να λειτουργούμε με αυτοπεποίθηση!